alt text
Afegir a favorits

CUINA, TEATRE I MODERNITAT

BARCELONA, 1888-1918
SAUMELL I OLIVELLA, EVA

IVA inclòs

Descripció
La Barcelona del tombant del segle XIX al XX creixia emmirallant-se en les altres capitals europees. A remolc de la febre modernitza dora, i amb el desig d'esdevenir el model de metròpolis moderna de la burgesia, la ciutat absorbí totes les novetats que venien del continent europeu, entre les quals també les del camp de l'alimentació. Els canvis en la manera de menjar i beure de la nova Barcelo na es van veure reflectits en el teatre, atès que els autors dramàtics coetanis recolliren totes aquestes innovacions i les van cons ignar en ...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsPUBLICACIONS UNIVERSITAT ROVIRA I V
2020
304 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788484248750
Idioma: CATALÁNMatèria: Assajos sobre Barcelona

TEMES